Een vliegende start in het ondernemerschap

Opstellen jaarrekeningen vanuit Vinkeveen

Of je nu een beginnend ondernemer bent of al jaren het entrepreneurschap omarmt, het voeren van een overzichtelijke administratie is en blijft een uitdaging. Het is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, maar kan een hoop van je tijd opslokken. Die tijd besteed je natuurlijk liever aan de hoofdzakelijke bedrijfsactiviteiten. OUDSHOORN Administraties begrijpt dit als geen ander. Wij nemen jou de administratieve rompslomp uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op je onderneming.

Opstellen jaarrekeningen

Een gespecificeerde jaarrekening geeft inzicht in de geldstromen van jouw bedrijf. Het is uiteraard belangrijk om te weten of er voldoende geld binnenkomt en waar er eventueel te veel geld wegstroomt. OUDSHOORN Administraties stelt de jaarrekeningen op zodat de balans van jouw onderneming duidelijk is.

Jaarrekening laten opstellen

(Salaris)administratie en loonberekeningen

Bij het voeren van een (salaris)administratie komt veel meer kijken dan maandelijks een geldbedrag op tijd overmaken naar je werknemers. Het voeren van een (salaris)administratie is niet iets wat je er ‘even bij doet’. Je moet onder meer rekening houden met loonheffingen en veranderende wet- en regelgevingen. Het is dus helemaal geen gek idee om dit werk uit te besteden aan OUDSHOORN Administraties. Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan maken we gebruik van Exact Online, een business software speciaal voor accountancy.

Schakel ons in

Belastingaangiftes

Inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. In Nederland hebben ondernemers en particulieren met verschillende belastingaangiftes te maken. Maak het jezelf makkelijk en besteed de aangiftes uit aan OUDSHOORN Administraties. Dan weet je zeker dat alles op tijd en correct wordt ingediend.

Aangiftes uitbesteden

Gratis startersbegeleiding

Het starten van je eigen bedrijf is natuurlijk erg spannend. Om te zorgen dat je financiële administratie gelijk op rolletjes loopt is het verstandig een professional in te schakelen die exact weet waar je op moet letten. OUDSHOORN Administraties geeft gratis begeleiding aan startende ondernemers op administratief gebied. Zo creëren we samen een vliegende start van jouw ondernemerschap.

Startersbegeleiding aanvragen

OUDSHOORN Administraties
Herenweg 49-B 
3645 DE Vinkeveen, Utrecht

KvK: 30116157

Contactgegevens

0297 - 212 111

info@noak.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag alléén op afspraak.

Eigen bedrijf starten? OUDSHOORN Administraties in Vinkeveen biedt gratis startersbegeleiding.